Array ( [lang] => se [page] => index )
Array ( [0] => [1] => se [2] => project )
Array ( [0] => )
Intresseanmälan icon Intresseanmälan

NYSTART!

Öppet hus 21 november 2020

 •   

   

 •    

  Lansering

 •   

 •    

  Säljstart

 •   

 •    

  Byggstart

 •   

 •    

  Försäljning pågår

 •   

 •    

  Inflyttning

 •   

Om projektet

Att bo i Barkarbystaden är att vara en del av en unik stadsutveckling. Det senaste tillskottet är + Origo.

Här erbjuds lägenheter med uthyrningsrum eller möjlighet till generationsboende. För egenföretagaren finns möjlighet att ha kontor/verksamhet i avskiljbar del av lägenheten. Allt uppfört i hög kvalitet och med svårslagen kombination av närhet till naturområden och kommunikation.

I + Origo bor du rikt med närhet till liv, rörelse, kultur och natur. Välkommen med er intresseanmälan i dag!

Ansvarig mäklare: Daniella Georges daniella.georges@lansfast.se, 070-574 70 70, Gripengatan 2, Järfälla.

Område

Område

Origo - nära till allt


 1. 1

  ORIGO Det nyskapande och skapande kvarteret med bostäder, ateljéer och lokaler för restauranger och butiker. Här bor du med närhet till både kultur och natur.

 1. 2

  ENTRÉTORGET Mötesplats och entré till Barkarbystaden och Kyrkparken. Restaurang och kafé med uteservering mot parken.

 2. 3

  TUNNELBANETORGET Granne med Origo ligger tunnelbana och busshållplats. Här finns även butiker, restauranger och service.

 3. 4

  BARKARBY STATION Regionens nya kollektivtrafiknod. Järfälla blir en av Sveriges mest tillgängliga platser och Barkarby station blir en stor trafikknutpunkt för nordvästra Stockholm med tunnelbana, regionaltåg, pendeltåg, buss och E18, med närhet till E4 och Förbifart Stockholm.

 1. 5

  BARKARBY SJUKHUS Nytt modernt sjukhus med öppenvård, närakut och slutenvård med geriatrik och stödjande vård för invånare i hela nordvästra Stockholm.

 2. 6

  ÅLSTASKOLAN I ett barnvänligt läge nära naturreservatet planeras Ålstaskolans förskola, grundskola och grundsärskola.

 3. 7

  HERRESTASKOLAN ligger bara ett kvarter från Origo och har allt från förskoleklass till årskurs 5.

 4. 8

  BAS BARKARBY Gymnasium, högre utbildning, kontor, kultur och multihall för idrott och mässor, bibliotek, restaurang, café, gym.

 1. 9

  SÄBYPARK Entré till naturreservatets fantastiska kulturlandskap med åkermark, ängsmark och djurhållning. Vidsträckta skogsområden med sjöar och våtmarker. Flera mil gångvägar och stigar för vandring.

 2. 10

  KAJEN Vid landningsbanan möter staden det öppna gröna landskapet längs Igelbäcken. Kajen skapar tillsammans med landningsbanan ett stort härligt uterum med plats för rekreation och fritids- och kulturaktiviteter. En plats för ”bara-vara” med folkliv, restauranger och kaféer.

 1. 11

  MULTISPORTANLÄGGNING med bland annat skidspår inomhus i kombination med bostäder, skolor, kultur, handel och hotell.

 2. 12

  TORGET VID LANDNINGSBANAN utformas för kultur och sport, för organiserade och spontana aktiviteter som basket, skate och konserter. I södra delen av torget finns en skola och i norra delen restauranger och kaféer med uteserveringar. Centralt på torget byggs kulturcenter eller multifunktionshall med publik verksamhet.

 3. 13

  STORA TORGET

 4. 14

  SYSTEMBOLAG

 5. 15

  APOTEK

Hitta hit

Om Botrygg

Botrygg planerar, bygger och förvaltar hyresrätter och bostadsrätter.

Botrygg AB bildades 1981 under namnet Fastighetsbolaget Duvkullen HB. Från och med juli 2003 heter bolaget Botrygg AB.

Fastighetsbeståndet har tidigare varit koncentrerat till Linköping men vi har numera även ett bestånd i Norrköping, Göteborg, Stockholm, Uppsala och Örebro. Sammanlagt förvaltar bolaget ca 4 000 lägenheter.

Botrygg planerar, bygger och förvaltar hyresrätter och bostadsrätter. Vi driver även projekt med enfamiljshus med äganderätt. I Botryggs bestånd finns även offentliga lokaler och logistikfastigheter. Bolaget har sedan 90-talet drivit en aktiv nyproduktion av bostäder. Under senare år har Botrygg producerat ca 500 lägenheter per år. Produktionen drivs i egen regi.

Läs mer på botrygg.se/om-botrygg